Sanador sprijină victimele incendiului din Clubul Colectiv

02.11.2015

Centrul medical Sanador a anunţat că este alături de victimele incendiului din Clubul Colectiv, punând la dispoziție gratuit materiale sanitare, personal și ambulanțe pentru transferul pacienților către unităţile medicale ale centrului.

Echipa centrului a informat autoritățile și serviciul SMURD de disponibilitatea de a susține eforturile spitalelor de urgență, prin oferirea gratuită de materiale sanitare, personal și ambulanțe până la încheierea acestei situații tragice.

„Suntem dispuși să oferim intervenții de reconstrucție plastică pacienților direcționați de către autoritățile care gestionează această criză”, au precizat reprezentanţii Sanador.

În plus, vineri seară, 30 octombrie, Sanador a trimis ambulante la clubul Colectiv pentru a sprijini eforturile depuse de autorități, încă din acel moment, șeful echipajelor de ambulanță Sanador exprimându-şi disponibilitatea de a folosi resursele Sanador pentru a ajuta victimele incendiului.

De asemenea, şi Reţeaua de Sănătate Regina Maria şi MedLife au anunţat că oferă servicii medicale gratuite, medicamente si materiale sanitare în sprijinul acestor pacienţi.