Stiri: Constructii

Sanofi România, primul chiriaș al clădirii B din Green Court Bucharest

04.08.2014

Sanofi România este primul chiriaș al clădirii B din Green Court Bucharest, Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de construcții și dezvoltări imobiliare din lume, anunţând astăzi că producătorul farmaceutic a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 2.200 metri pătraţi.

Relocarea în noul sediu va avea loc în luna iunie a anului 2015, când va fi finalizată clădirea de birouri.

Până în prezent, Skanska a închiriat circa 19.000 metri pătraţi din întregul complex de birouri, pe lângă Sanofi România, şi Orange România și Schneider Electric alegând să devină chiriași ai Green Court Bucharest.

“Am plăcerea de a ura bun venit noului nostru chiriaș, Sanofi România. Este minunat faptul că proiectul nostru atrage asemenea companii importante precum Sanofi. Aș dori să le mulțumesc ambelor echipe pentru munca depusă și pentru procesul de negociere care a decurs perfect. Sunt convins că angajații Sanofi România se vor bucura de noile birouri și vor aprecia facilitățile clădirii. În ceea ce privește progresul construcției clădirii B, în momentul de față efectuăm lucrări de structură, iar în curând vom începe lucrările la fațada clădirii.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Christophe Gourlet, Country Manager Sanofi România a afirmat că crearea unui mediu de lucru sigur și confortabil a fost întotdeauna o prioritate pentru compania pe care o conduce şi că Skanska a răspuns cu succes nevoilor Sanofi.

“Am încredere că noul spațiu de birouri va fi oportun optimizării muncii în echipă, care este o componentă foarte importantă pentru îndeplinirea  misiunii noastre de a asigura și de a crește accesul pacienților români la soluții terapeutice din ce în ce mai bune, în fiecare zi.”, a continuat acesta.

Clădirea B din Green Court Bucharest va oferi un spațiu total închiriabil de 18.000 metri pătraţi, din totalul de 52.000 metri pătraţi, ai întregului complex de birouri.