Stiri: IT&C

SAP a inaugurat cel de-al treilea centru din România

29.04.2014

SAP a inaugurat cel de-al treilea centru (Nearshore Delivery Unit) din România, aflat în oraşul Cluj-Napoca. Compania va oferi în noul centru servicii de consultanță IT de talie mondială pentru clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În urma acestei deschideri, SAP România urmează să îţi tripleze numărul de angajați din centrul din Cluj-Napoca, până la finele anului acesta.

Compania a anunţat că peste 75% dintre locurile de muncă se adresează profesioniștilor cu experiență, buni cunoscători ai principalelor procese de afaceri, restul adresându-se studenților și absolvenților.

“Pentru centrul din Cluj-Napoca, în momentul de față, căutăm candidați care au o experiență de 3-5 ani în domeniul logistic, al producției sau transportului, și care cunosc foarte bine procesele de business din aceste industrii. Recrutăm, de asemenea, și proaspeți absolvenți din domeniul economic sau tehnic, care au cunoștințe solide de engleză și germană”, a declarat Gheorghe Olteanu, Directorul SAP Nearshore Center România.

Acesta a explicat că noul centru de consultanţă va contribui la dezvoltarea economică a acestei regiuni şi că orașul Cluj Napoca a devenit un important hub IT regional în România.

“Specialiștii de aici sunt foarte bine pregătiți în acest domeniu și sunt buni cunoscători ai diferitelor industrii și procese de business, ceea ce îi transformă în consultanți de excepție. În plus, sunt buni cunoscători ai limbilor străine și există o aliniere culturală între această regiune și țările din care provin clienții”, a adăugat Gheorghe Olteanu.