Stiri: Companii

SAP România are un nou director general

13.01.2016

Compania SAP l-a numit din luna ianuarie pe Mihai Oros în funcţia de director general al subsidiarei din România, acesta înlocuindu-l pe Valentin Tomşa, care în septembrie s-a retras după 14 ani de la conducerea companiei.

Mihai Oros se realătură SAP după nouă ani în cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din anul 2007 diverse funcţii, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG în perioada 2001-2007, iar înainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din România.

Noul director al SAP România deţine o diplomă de inginer în telecomunicaţii de la Universitatea din Timişoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, având o vastă experienţă în dezvoltarea, gestionarea şi implementarea multor iniţiative IT bazate pe soluţii SAP.

Compania germană SAP este cel mai mare producător mondial de software şi tehnologie pentru afaceri şi a deschis reprezentanţa din România în urmă cu 14 ani şi deţine trei centre care oferă servicii de consultanţă IT, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.