Stiri: IT&C

SAP România susţine competiţia „Company of the Year”

13.02.2014

SAP România susţine în acest an desfăşurarea competiţiei antreprenoriale “Company of the Year”, prin care echipele de studenţi au posibilitatea de a-şi transforma ideile de afaceri în produse şi servicii reale.

Programul este organizat de Junior Achivement în Universitatea Transilvania din Braşov şi Universitatea Danubius din Galaţi.

La nivel european, competiţia se desfăşoară în 34 de ţări şi a fost declarată de Comisia Europeană „model de bună practică în educaţia antreprenorială”.

„Anul trecut am susţinut universităţi din Bucureşti, iar anul acesta ne-am decis să ne îndreptăm acţiunile şi către alte universităţi din ţară, precum cele din Braşov şi Galaţi, deoarece împreună cu Junior Achievement dorim să contribuim la o acoperire naţională cât mai mare şi cât mai mulţi tineri din România să beneficieze de aceste cursuri suplimentare, pentru a-şi aduce ulterior contribuţia mediului de business local. Fie că ajung antreprenori, fie că vor ajunge să lucreze în cadrul unor companii private, suntem convinşi că toţi studenţii participanţi vor acumula o serie de informaţii extrem de utile pentru a deveni în viitorul apropiat adevăraţi specialişti”, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.

Acesta a explicat că studenţii vor putea să dezvolta produse şi servicii reale, care vor fi vândute ulterior unor clienţi reali, fiind o experienţă de învăţare unică, pe care niciun alt program de educaţie antreprenorială din ţara noastră nu o oferă.