Stiri: Stiri

Săptămâna Italiană, la Carrefour România

30.05.2014

Carrefour România va fi gazda Săptămânii Italiene, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agenţia Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei în România.

Clienții hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară sunt invitați, timp de șapte zile, să descopere specialități din Italia, într-un decor special.

Atunci când vine vorba de gastronomia internaţională, preparatele din bucătăria italiană sunt printre preferatele românilor. Cu ocazia zilei Italiei, celebrată pe 2 iunie, am dorit să le oferim clienților noștri oportunitatea de a intra în contact cu această cultură frumoasă a canzonette-lor și a gastronomiei de renume mondial. În această perioadă, îi aşteptăm cu drag în magazinele Carrefour pentru a se bucura de momente speciale, inspirate de tradiţia italiană – a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Destinat copiilor

Weekend-ul acesta, 30 mai – 1 iunie, copiii sunt așteptați cu o serie specială de evenimente la Carrefour România. “Micul Pizzer” sau “Micul Cofetar”, spectacole de teatru de păpuși sau ateliere de creație vor fi organziate în unitățile Carrefour România.

Grupul Carrefour are 149 de magazine în România și un website de comerț online, pentru care s-a introdus recent plata ramburs la cumpărături.