Șase magazine, inaugurate în București Mall și Plaza România în 2017

23.05.2017

Dm drogerie markt, Hippoland și Nissa au completat mixul de chiriași al București Mall în decursul anului curent, iar la Plaza România, clienții își pot face cumpărăturile în noile magazine Triumph și dm drogerie markt și pot apela la o nouă sucursală a Băncii Transilvania.

De la începutul anului 2017 și până în prezent, în București Mall, primul centru comercial modern din România, s-au deschis magazinul pentru copii Hippoland, cu o suprafață de peste 700 metri pătrați, magazinul german de cosmetice și bunuri de larg consum dm drogerie markt (aproximativ 300 mp) și Nissa, retailerul specializat în îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei (cu peste 120 mp).

Patiseria Paul a fost redeschisă, având acum un nou concept, iar spațiile comerciale ocupate de retailerii Mango și Musette s-au extins, ajungând la peste 1300 de metri pătrați, respectiv peste 200 metri pătrați, iar Media Galaxy, retailer-ul de electronice și electrocasnice își așteaptă clienții într-o formulă modernizată.

În ceea ce priveşte Plaza România, anul acesta, au fost deschise magazinul de lenjerie intimă Triumph (57 mp), magazinul german de cosmetice și bunuri de larg consum dm drogerie markt (aprox 300 mp) și o sucursală a Băncii Transilvania (peste 70 mp). Locul de joacă Fun Planet (260 mp) și magazinul de pantofi și genți Il Passo (aproximativ 90 mp) au fost mutate și redeschise tot în cursul anului curent.

 

 

Citiți și despre: