Stiri: IT&C

Șase premii EISA pentru Sony

15.08.2014

Sony a obținut anul acesta șase premii acordate de Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială multimedia din Europa. Astfel, angajamentul companiei de a livra produse care emoționează consumatorii primește o recunoaștere record.

Recunoscând inovația în tehnologie pentru zona de televizoare, camera foto și video, sisteme home theatre și produse mobile, premiile EISA certifică succesul Sony în îndeplinirea angajamentului său de a oferi produse fiabile și de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu încredere.

Astfel, q7R a primit distincția ”Camera foto profesională compactă a anului în Europa”, iar DSC-RX100 III a fost numită ”Camera foto compactă a anului în Europa”.

”Camera video a anului în Europa” este modelul Sony FDR-AX100, iar ”Televizorul 4K Ultra HD al anului în Europa” este KDL-65X9005B.

De asemenea distincția ”Tableta anului în Europa” a fost acordată dispozitivului Xperia™ Z2, în timp ce ”Playerul audio HDD al anului în Europa” a fost primit de modelul HAP-Z1ES.