Stiri: Companii

Saxo Bank are un nou Chief Client Officer

16.01.2018

Saxo Bank, specialistul online în tranzacționare multi-active și investiții, a anunţat numirea lui Damian Bunce în calitate de Chief Client Officer (CCO), numire ce va intra în vigoare din data de 19 februarie 2018. Damian Bunce se alătură echipei executive a Saxo și va comunica direct cu Kim Fournais, CEO și fondator.

Acesta va fi responsabil cu generarea, menținerea și creșterea activităților noastre comerciale directe și la scară mare și pentru determinarea creșterii prin rețeaua de sucursale din toată lumea.

“Suntem foarte bucuroși să-l avem în rândurile noastre pe Damian Bunce, care ne va conduce strategia axată pe client, oferta valoroasă și pe nevoile clienților noștri cheie. Istoricul său semnificativ în livrarea de rezultate pentru companii de comerț electronic prin vânzări, tranzacționare, management al produsului și guvernanță va fi extrem de valoros în aducerea de plus valoare atât pentru clienți, cât și pentru acționari. Cunoștințele de specialist ale lui Damian și experiența lui vin în completarea dorinței noastre de creștere continuă și amploare în cadrul industriei noastre”, a spus Kim Fournais, fondator și CEO al Saxo Bank.

Damian Bunce se alătură Saxo după 25 de ani de experiență în industria serviciilor financiare, având expertiză în special în tranzacționarea electronică în clasele de active, experiență câștigată prin colaborarea cu mai multe bănci de nivel mondial din Londra, New York, Tokyo și Moscova.

Acesta a petrecut nouă ani la Goldman Sachs unde a condus departamentul executiv de vânzări electronice pentru Europa, urmați de trei ani la Barclays Capital unde a fost Managing Director și directorul pentru Europa pentru tranzacționarea electronică de vânzări și distribuție. A petrecut recent, de asemenea, șase ani la Moscova în calitate de Managing Director și Global Head of Electronic Markets la Sberbank CIB unde a construit cu succes și a condus afacerea de eFX la scară mare a companiei, ceea ce i-a adus și premii, cât și activitatea de brokeraj retail pe plan local a băncii.

“Sunt onorat să mă alătur lui Kim și echipei sale de management într-un moment extrem de interesant și crucial pentru Saxo Bank. Saxo are o reputație excepțională și îndelungată în inovația în tehnologia financiară și aștept cu interes să capitalizez acele puncte forte pentru a livra rezultate excelente pentru clienții noștri și pentru creșterea băncii”, a precizat Damian Bunce.