Stiri: Logistica

Schaeffler Romania, premiata de Peugeot Citroen

Schaeffler România, premiată Peugeot Citroen

18.11.2019

Schaeffler România a primit distincția ”Best Practices Recognition”. Compania are, așadar, parte de recunoaștere pentru cele mai bune practici din partea Peugeot Citroen. Prin urmare, 2019 aduce o nouă distincție echipei de la Brașov, pentru sectorul Automotive – Best Practices Recognition, oferită de către Grupul PSA Peugeot Citroen, pentru implementarea cu succes a cerințelor de ”Quality System Basics Plus”. premiul de excelență oferit reprezintă dovada clară că Schaeffler România nu este doar un furnizor de top în domeniul auto, ci este chiar ”best practice” & ”benchmark” în această arie.

Schaeffler România. Calitate, tehnologie și inovație

Compania Schaeffler România promovează în fiecare secundă, la fiecare pas, în cadrul fiecărui proiect, acțiune sau produs, calitatea, tehnologia și inovația.

”Ca lider în tehnologie, combinăm pasiunea pentru inovație cu cele mai înalte standarde de calitate, pentru a pregăti viitorul mobilității – pentru o lume care va fi mai curată, mai sigură și mai inteligentă”, spun reprezentanții companiei.

Schaeffler România. Premii numeroase

Modul în care viziunea acestui concern este asumată, despre modul în care Schaeffler România își ține promisiunea de a fi un partener veritabil, care livrează constant la cel mai înalt nivel de calitate, este reflectat cel mai bine prin vocea lor, a celor mai exigenți și critici clienți, care au onorat compania cu numeroase premii de-a lungul timpului.

În urma obținerii unui grad ridicat de satisfacție, Schaeffler România a primit recunoaștere internațională din partea clienților săi, atât din domeniul automotive, cât și industrial:

  • Ford: ”Q1 Preferred Quality Award” (2013)
  • General Motors: „Supplier Quality Excellence Awards” (2014)
  • ”Cel mai bun proiect de inovaţie” (2015)
  • Recunoașterea Comisiei Europene pentru Schaeffler România (EMAS, 2015)
  • Siemens: „MD Best Supplier Award – Quality” (2016)
  • Volvo: „Quality Excellence” (2017).

De asemenea, compania a fost recompensată și la categoria „Supplier Excellence Award” din cadrul Automotive Forum and Award 2018, precum şi multe distincţii obţinute la nivel intern, din partea Grupului, precum premiul pentru „Best Improving Plant” (2018).

Așadar, noua distincţie din partea PSA Peugeot Citroen de „Best Practices Recognition” (2019) se alătură acestui portofoliu.

Citește și CEO Conference 2019 are loc pe 27 noiembrie. Subiectele dezbătute