Schimbări în managementul eSky Group

21.05.2018

eSky Group, grupul care deține în România agenţia de turism eSky Travel Search, a anunţat schimbări importante la nivelul managementului. Astfel, Carla Boangiu, Country Manager a decis să îşi continue cariera profesională alături de o altă companie, după aproape nouă ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din ţara noastră va fi supervizată, mai departe, de Marius Turbatu, Global Expansion Director, care va prelua și statutul de reprezentant legal al companiei.

„A fost o decizie dificilă pentru că mă simt în continuare foarte atașată de tot ceea ce înseamnă eSky – oameni, experiențe, realizări. M-am alăturat echipei încă de când eSky a pătruns pe piață și mă bucur că a fost așa – am putut să fiu martora unei creșteri spectaculoase, dar și să lucrez cu oameni plini de entuziasm, care au adus o viziune diferită de tot ce exista pe piața de turism la momentul respectiv.”, a declarat Carla Boangiu, fost Country Manager eSky România.

Carla Boangiu s-a alăturat companiei în 2009, mai întâi fiind coordonator al echipelor de Operațiuni și Call Center. Doi ani mai târziu, ea a preluat poziția de Country Manager.

„La momentul respectiv, eram numai 25 de oameni în companie. Astăzi, eSky România numără peste 70 de angajați și este în continuă creștere, o creștere naturală, pentru că am mizat mereu pe dezvoltarea unei echipe solide, care să poată face față și celor mai înalte așteptări ale clienților noștri”, a continuat Carla.

Sub conducerea Carlei Boangiu, agenţia a obținut acreditarea IATA (2014), dar și pe cea de tour operator (2017). În aceeași perioadă, aceasta a supervizat și trecerea de la investiții în tehnologie și crearea unor strategii sustenabile, la creșterea vizibilității pe piață, dar și a vânzărilor. Rezultatele au devenit din ce în ce mai vizibile – cel mai mare salt s-a putut observa în 2017, atunci când eSky România a înregistrat o creștere a profitului cu 325%, comparativ cu 2016.

„Las în urmă o echipă cu rezultate extraordinare la nivel de grup, dar și pe piața românească – după 9 ani de creștere continuă alături de eSky, îmi este foarte clar că tot ce am realizat până acum este doar începutul și am toată încrederea că brandul va redefini conceptul de inovație în perioada următoare. În plus, dat fiind că focusul nostru a fost să găsim și să dezvoltăm lideri cu viziune, dar și cu un grad înalt de autonomie în desfășurarea activităților, mă aștept ca managerii locali să funcționeze la nivelul maxim de performanță.”, a încheiat Carla Boangiu.

Compania a confirmat faptul că activitatea biroului din România va fi supervizată mai departe de către Marius Turbatu, Global Expansion Director, care va prelua și statutul de reprezentant legal al companiei.

Marius Turbatu deţine o experiență de peste 9 ani în cadrul top managementului eSky, inclusiv în poziția de Country Manager eSky România. Acesta a condus operațiunile locale în perioada 2009-2011, când grupul eSky a pătruns pe piața locală.

În perioada 2011-2013, Marius Turbatu a coordonat din funcția de Country Manager Brazilia lansarea eSky pe piața din America Latină sub brandul eDestinos și, după aceea, expansiunea grupului pe alte 10 piețe din America Latină, din funcția de LATAM Business Development Manager. De anul trecut, Marius Turbatu ocupă funcția de Global Expansion Director în cadrul eSky Group, responsabil de expansiunea grupului pe piețele din Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și Asia-Pacific.

 

 

 

Citiți și despre:

  • Vincon Vrancea are o nouă conducereVincon Vrancea are o nouă conducere Compania Vincon Vrancea are, începând cu această săptămână, o nouă structură de management. Conducerea executivă a companiei va fi preluată de Președintele Consiliului de Administrație, Luchi Georgescu, iar […]
  • Schimbări în managementul CegekaSchimbări în managementul Cegeka Stijn Bijnens îl va înlocui pe André Knaepen în funcția de CEO al grupului Cegeka de la începutul anului 2019. André Knaepen își va pastra rolul de Președinte Executiv al consiliului de administrație, numirea […]
  • Graffiti PR își modifică structura de managementGraffiti PR își modifică structura de management Graffiti PR își modifică structura de management, conducerea executivă a agenţiei fiind transferată unei echipe de șase consultanți din interiorul companiei. Managing Director al Graffiti PR în ultimii șase […]
  • Cemacon adoptă un Regulament de Guvernanță CorporativăCemacon adoptă un Regulament de Guvernanță Corporativă Cemacon a anunţat aplicarea unei noi măsuri menite să confirme maturitatea afacerii și nivelul de profesionalism al managementului. Astfel, producătorul de blocuri ceramice implementează un Regulament de […]
  • Monsanto România are o nouă echipă de conducereMonsanto România are o nouă echipă de conducere Începând cu luna septembrie, Monsanto România a schimbat structura de management a companiei la nivel local. Trei membri din echipa Monsanto au preluat noi funcţii de conducere, în urma performanţelor […]