Schimbări în managementul GEALAN România

17.04.2018

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, producător de sisteme de ferestre din PVC, a anunţat schimbări importante la nivelul conducerii subsidiarei din ţara noastră, începând cu data de 12 aprilie 2018. Astfel, Aurel Vlaicu părăsește compania, succesorul său fiind Sorin Dumitrescu, noul Managing Director GEALAN România, responsabil cu poziționarea și dezvoltarea producătorului de sisteme PVC.

În plus, compania și-a întărit considerabil echipa de vânzări pentru a putea oferi un suport cât mai bun clienților aflați într-un cadru concurențial în schimbări constante.

De acum patru ani, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard de euro.

Gealan România produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. La ora actuală, compania are aproape 100 de angajați și colaborează cu peste 225 de firme partenere din întreaga ţară.

 

 

 

 

Citiți și despre: