Stiri: IT&C

Schimbări în managementul Samsung

06.02.2014

Echipa de management a Samsung Electronics România a fost extinsă, Alexandru Munteanu preluând funcția de Head of Telecom Division, iar Sorin Manea se va ocupa de conducerea diviziei B2B din cadrul companiei.

„În cei cinci ani în care am coordonat divizia de telecom a Samsung Electronics România, piața locală de smartphone-uri a avut o dinamică impresionantă, la fel și business-ul Samsung. Am încredere deplină în rezultatele pe care Alexandru Munteanu le va obține de acum înainte, împreuna cu echipa sa. Am acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, de a mă alătura si dezvolta o noua linie de business extrem de importantă în strategia Samsung: Enterprise Business Team – o divizie nouă, cu perspective importante de creștere”, a declarat Sorin Manea.

Alexandru Munteanu s-a alăturat Samsung la începutul acestei luni, el deținând o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor și de peste 10 ani în management de vânzări.

Acesta a ocupat, în ultimii șase ani, funcția de Sales & Operations Senior Manager în cadrul Cosmote și Germanos România, unde a avut responsabilitatea de a dezvolta și implementa strategiile comerciale ale companiei.

„Sunt foarte bucuros să mă ocup de divizia Telecom din cadrul Samsung și, totodată, să mă alătur unei echipe puternice, cu rezulte remarcabile pe piața din România. Sunt convins că vom continua, împreună, să asigurăm competivitatea și creșterea acestui business”, a afirmat Alexandru Munteanu.