Stiri: Stiri

Schimbări majore la retailerul Domo

01.10.2013

Consiliul de Administrație al retailerului român Domo a suferit modificări importante. Lorand Szarvadi părăseşte Consilul de Administratie, dar rămâne în grup ca General Manager şi acţionar în Digistore, companie in care DOMO este actionar majoritar, care gestioneaza zona de e-commerce. Lucian Ghitescu, membru al Consiliului de Administratie, părăseşte compania DOMO Retail, conform unui comunicat de presă

Noul președinte al Consiliului de Administrație Domo este Eugen Petrov, fondator si managing partner in cadrul mai multor companii internationale cu birouri si filiale in tari membre ale Uniunii Europene si tari ale Comunitatii Statelor Independente, din domeniul productiei si comertului cu materii prime, resurse de energie si combustibili. De asemenea, Eugen Petrov este implicat si in servicii de consultanta financiara si de afaceri.

„Pentru perioada imediat urmatoare, prioritatea noului Consiliu de Administratie va fi in principal continuarea procesului de optimizare si eficientizare a operatiunilor companiei, astfel incat sa devenim o organizatie flexibila si profitabila, capabila sa exploateze oportunitatile din piata si sa satisfaca nevoile si asteptarile clientilor intr-un mediu din ce in ce mai competitiv. Atat pentru conducerea Domo, cat si pentru fiecare dintre angajati, acest mediu competitiv trebuie sa reprezinte o motivatie suplimentara pentru a incerca sa gestioneze cu atentie relatia cu clientii si cu furnizorii. Ne propunem sa aducem din ce in ce mai multa valoare si calitate, cu fiecare vizita pe care clientii o fac in magazinele noastre. Ne dorim ca relatiile din interiorul organizatiei sa se bazeze pe transparenta si onestitate, dar, in acelasi timp, sa ne intrebam inaintea fiecarei decizii cata valoare va aduce aceasta pentru clientii nostri, pentru parteneri, pentru colegi si, nu in ultimul rand, pentru actionariat”, declara Dragos Dinu, CEO al DOMO Retail.