Stiri: Companii

Schneider Electric a lansat o nouă gamă de UPS-uri

26.06.2014

APC by Schneider Electric a lansat noua gamă de produse Smart-UPS On-Line, care reprezintă prima gamă de UPS-uri monofazate cu factor de putere unitar existente pe piața din România, în domeniul de puteri 6-10 kVA. Din această noua gamă fac parte și UPS-uri de 5 kVA cu factor de putere pe ieșire 0,9.

„În contextul instabilității prețurilor la energie și al preocupărilor pentru eficiență energetică, profesioniștii din IT și din sectorul clădirilor își propun să minimizeze pierderile, cu ajutorul unei compatibilități crescute între infrastructură și cerințele IT. UPS-urile din această gamă, cu factor de putere pe ieșire unitar, asigură reducerea pierderilor, precum și eliminarea complexității în specificarea protecției alimentării cu energie electrică. Factorul de putere unitar oferă mai multă energie activă pentru sursele cu corecție a factorului de putere, întâlnite în majoritatea serverelor IT și echipamentelor de rețea de generație nouă”, a declarat Mirela Danciu, Vicepreședinte APC by Schneider Electric.

Noile produse asigură calitatea și performanța alimentării cu energie electrică într-un spațiu compact, iar designul flexibil permite ca unitățile să fie configurate pentru aplicații montate în rack sau de sine stătătoare. Aceste sunt astfel mai ușor de instalat, operat și întreținut în aproape orice mediu.

În plus, produsele din noua gamă au fost proiectate pentru a asigura un timp rapid de reîncărcare, asigurând o durată mai mare de funcționare în instalațiile în care problemele cronice de alimentare pot rezulta în întreruperi succesive într-o perioadă scurtă de timp.