Stiri: Energie

Schneider Electric lansează gama PowerLogic PM5000

01.09.2014

Schneider Electric a lansat pe piața din România gama de centrale de măsură PowerLogic PM5000, aceste produse completând portofoliul de contoare electrice, contoare de energie și centrale de măsură al companiei, fiind proiectate pe o platformă de măsurare compactă și accesibilă din punctul de vedere al prețurilor.

Fiecare centrală de măsură din seria PowerLogic PM5000 oferă combinații de funcții destinate să îndeplinească cerințele aplicațiilor de management al costurilor cu energia. Caracteristici esențiale precum opțiuni de comunicație și de intrare-ieșire (I/O), un ceas cu baterie care arată timpul real, alarme, programe pentru tarife multiple, conformitate cu MID și înregistrarea datelor și a evenimentelor asigură capabilități de alocare a costurilor cu energia și de contorizare și sub-facturare pentru chiriași.

„Gama PM5000 elimină orice incertitudine legată de facturarea costurilor cu energia, deoarece noile centrale de măsură sunt meticulos proiectate pentru aplicațiile de înaltă calitate. O caracteristică importantă a noii game constă în îmbinarea nivelului înalt de calitate și a accesibilității din punctul de vedere al costurilor într-un produs ușor de comandat, de utilizat și care poate fi instalat cu ușurință într-un decupaj standard de tip DIN”, a afirmat Petre Butu, vicepreședinte al Diviziei Partners în cadrul Schneider Electric România.

Centralele de măsură din noua gamă oferă acces la informații în limbile engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, portugheză, chineză și rusă.