Stiri: Retail

Scutere și două noi magazine PROFI

14.07.2017

Retailerul PROFI și-a mărit rețeaua cu încă două magazine, la Murfatlar și Snagov, în timp ce doi clienți din țară au intrat în posesia a câte unui scuter Vespa, câștigate la tombola „Emoția golului marcat, satisfacția premiului câștigat”, organizată de retalier.

„Sunt foarte bucuros, este primul premiu deosebit pe care l-am primit, de valoare mai mare! Sâmbătă vine, de la Galați, ginerele meu și i-l dau lui, o mare surpriză de la tata socru! Vă mulțumesc din suflet!”, spune Marian Blebea, care a primit cheile scuterului sau Vespa alb de la Dumitru Cornelia, șefa magazinului PROFI din Ploiești, Calea Mărășești, nr. 265B, de unde acesta își face în mod curent cumpărăturile.

Cel de-al doilea câștigător al tombolei organizate de PROFI este Mariş Marinela Ramona, din Timișoara. Aceasta a primit cheile și actele unui Vespa roșu de la Vlad Mărginean, specialist marketing al rețelei, la magazinul PROFI din Calea Șagului, nr. 23.

„Am tot încercat să câștig măcar un plus pentru copii, și nimic! Acum am câștigat acest mare premiu pe care îl va conduce soțul meu și, pur și simplu, nu mi-a venit să cred! Este super!”, a afirmat câștigătoarea.

Noul magazin PROFI City din Murfatlar, al 19-lea din județul Constantț, este amplasat pe Aleea Liliacului, nr.5 și se întinde pe o suprafață totală de 455 mp, din care suprafața de vânzări este de 218 mp.

Unitatea proaspăt deschisă în Snagov, Ilfov, funcționează tot în format City și este amplasat pe Șoseaua Snagov, nr.137, având suprafața totală de 219 mp, din care sala de vânzări măsoară 135 mp.

Cu magazine prezente în 318 de localități și o echipă de aproape 12.000 de oameni, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.