Slide

Stiri: IT&C

SD Worx People preia Romanian Software

SD Worx People preia Romanian Software. Tranzacția, autorizată de Consiliul Concurenței

01.07.2024

SD Worx People preia Romanian Software. Consiliul Concurenței a anunțat că a autorizat tranzacția prin care SD Worx People Solutions NV intenționează să achiziționeze Romanian Software S.R.L.

Activitatea companiilor

SD Worx People Solutions NV este un furnizor de soluții software inteligente destinate componentei de resurse umane, în special pentru gestionarea și salarizarea personalului companiilor la nivel global.

Romanian Software S.R.L. este o companie de tehnologie care furnizează servicii software de organizare și gestionare eficientă a forței de muncă, activă pe piața din România.

SD Worx People preia Romanian Software. Analiza Consiliului Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență. Acest lucru se va efectua după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și Legea privind salariul minim european, aprobată de Guvern