Stiri: Stiri

Se dă startul etapei locale RoboChallenge 2014

07.05.2014

Dacă sunteți pasionați de robotică și vă doriți să urmăriți îndeaproape o luptă între roboţi construiţi de studenţi atât începători cât şi avansaţi, atunci sunteți așteptați la etapa locală RoboChallenge 2014, o competiţie organizată de Liga Studenţilor Electronişti în colaborare cu echipa ETTI RoboChallenge.

Startul se dă pe 9 mai 2014, începând cu ora 11:30 în holul Bibliotecii din Universitatea Politehnică Bucureşti.

Competiția este diferită în comparație cu alte concursuri, prin faptul că stimulează gândirea, echipele primind un regulament şi pe baza acestuia îşi construiesc roboţii de la zero din componente şi materiale pe care le au la îndemână. Practic, fiecare echipă are o viziune şi un mod de abordare deosebite şi în felul acesta apar noi şi noi surprize, majoritatea dând dovadă de inventivitate.

Evenimentul se adresează atât începătorilor, cât şi avansaţilor, dar mai ales pasionaţilor de robotică, iar concursul este ca o completare a părții teoretice care se învaţă în cadrul facultăţii, fiind modul prin care studenţii pot face ceva plăcut şi util folosind cunoştinţele teoretice acumulate.
Mai multe detalii despre eveniment și programul complet le găsiți pe site-ul oficial RoboChallenge.ro.

robochallenge