Stiri: Stiri

Se dă startul la Body Mind Spirit Festival București

10.02.2014

Body Mind Spirit Festival este cel mai complex workshop de dezvoltare personală din România, a ajuns la a XIII-a ediție, iar numărul este unul norocos, întrucât se desfășoară între 14 și 16 februarie la București (Sala Palatului) și adună speakeri de renume.

Festivalul promite schimbarea modalității de a simți, trăi și gândi, lucruri care se concluzionează într-o viață mai echilibrată și împlinită. În plus, la eveniment vor participa și companii cu produse naturiste sau aparatură pentru sănătate de uz personal ori medicină alternativă ori centre de psihologie și dezvoltare personală, care vin în ajutorul participanților.

Conferințele au teme de interes precum: tehnici de relaxare, managementul furiei, comunicare eficientă, limbaj nonverbal, creșterea încrederii în sine, rezolvarea situațiilor conflictuale, regăsirea echilibrului interior, acceptarea de sine, medicină energetică, amenajarea armonioasă a spațiilor de locuit și a birourilor, petrecerea timpului liber în natură, armonizarea cu tot ce ne înconjoară – lucruri benefice atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru cei care vor să trăiască în armonie cu sine și cu ceilalți.

Evenimentul este organizat de Centrul de psihologie și dezvoltare personală Body Mind Spirit, mai multe detalii despre program și speakerii de la acestă ediție găsiți pe site-ul oficial Body Mind Spirit Festival.

bodymindspiritfestival