Stiri: Stiri

Se dă startul la Innovation Summit, cel mai mare eveniment dedicat inovației

30.05.2014

Pe 3 iunie, la Radisson Blu București, va avea loc Innovation Summit, cel mai mare eveniment de business dedicat inovației și creșterii profitabilității unei companii pe termen lung.
La evenimentul de la București vor participa trei dintre oamenii care conduc unele dintre cele mai cunoscute companii la nivel global în inovație. Este vorba despre Kamal Hassan (Președinte și CEO Innovation 360 Institute), Florian Peter (CEO Mandalah) și Guido Woska (CEO Designit). Cei trei au o experiență de peste 20 de ani în domeniul inovației și vor prezenta participanților tehnici, dar și metodologii inedite pentru proiecte de succes.

Alături de aceștia vor urca pe scenă Philippe Poirier (R&D Director, Rekitt Benckiser), Harvey Wade (Director of Innovation Strategy, Mindjet) și Florin Păun (Innovation Director, ONERA – The French Aerospace Lab).

Dintre subiectele pe care speakerii le vor discuta se numără “Cum poți să crești branduri care adaugă valoare în viața oamenilor?”, “Cum să sprijini cultura inovativă a organizației tale?” sau “Cum poți să exploatezi la maxim potențialul unui proiect folosind ?”.

Mai multe informații și agenda completă a evenimentului găsiți pe innovationsummit.ro/agenda.