Stiri: Retail

Ajutor de stat HoReCA

Se deschide cel mai mare restaurant dintr-o clădire de birouri: Are peste 1.000 metri pătraţi

07.03.2017

Centrul de afaceri The Bridge va găzdui cel mai mare restaurant din cadrul unei clădiri de birouri din Bucureşti: Boutique Food Hall. Unitatea va avea o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați, iar tranzacţia a fost intermediată de DTZ Echinox la începutul acestui an.

Având o suprafață închiriabilă de 57.000 metri pătraţi, The Bridge reprezintă o componentă centrală a noului pol de birouri ce se conturează în zona Pasajului Basarab, prima etapă, cu o suprafață închiriabilă de peste 36.000 metri pătraţi, având finalizarea programată în luna septembrie a anului curent

Boutique Food Hall va reprezenta cea de-a treia locație sub brandul Boutique dezvoltată de antreprenorul Radu Stoica, după Boutique du Pain, situată la parterul clădirii Excelsior Center, respectiv Boutique du Pain Junior, de la parterul imobilului AFI Park 2.

Prin dezvoltarea locației din proiectul The Bridge, Radu Stoica va da brandului „Boutique” o nouă dimensiune, ținând cont că Boutique Food Hall va avea o suprafață de şapte ori mai mare decât Boutique du Pain din strada Academiei.

„The Bridge este o clădire cu o arhitectură generoasă, având pe parter spații cu o înălțime de 6,5 metri, ceea ce ne-a permis să creăm un concept cu o varietate largă de atracții culinare, astfel încât fiecare client să poată găsi la Boutique Food Hall ceva pe gustul lui. Dimineața va funcționa zona de cafenea, care ne-a consacrat deja în rândul consumatorilor din București, la prânz va fi deschis tot Food Hall-ul, iar seara va funcționa un restaurant-bar cu specific American. În prezent, lucrăm la ultimele detalii ale proiectului, iar din luna mai vom intra efectiv pe șantier”, a afirmat Radu Stoica, Acționar și General Manager, Boutique du Pain.

Restaurantul va avea în jur de 50 de angajați, astfel încât la prânz să poată fi deservite 500 de persoane. Conceptul de Food Hall, care prinde avânt în marile orașe din vestul Europei, propune îmbinarea sub același acoperiș a unei vaste palete culinare, de la burgeri, pizza și salate, la bucătăria asiatică și cea mediteraneană.