Se deschide primul magazin DIANA gourmet din Râmnicu Vâlcea

06.04.2017

Mâine, 7 aprilie, la ora 17:00, în Piața Centrală din Râmnicu Vâlcea (lângă magazinul Poiana), va avea loc deschiderea pentru public a primului magazin DIANA gourmet. În această zi a inaugurării, sunt aşteptaţi cumpărătorii vâlceni care au cerut de-a lungul timpului un spațiu comercial cu produse premium și bio.

Brandul DIANA gourmet a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară, perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pe scurt, compania DIANA și-a propus să transforme mersul la cumpărături într-o experiență senzorială și mai provocatoare.

„De la idee și până la execuția acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, magazinul fiind poziționat pe segmentul premium, dar și al produselor bio, o categorie extrem de pretențioasă. Alegerea sortimentației a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit să aducem unele produse în premieră pe piața vâlceană, oferite într-un spațiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovație și design. Oferta pornește de la produse și preparate din carne, alimente de bază și ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simțurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calitățile și de aspectul produselor, alese cu multă grijă”, au explicat reprezentanţii companiei.

În plus, o atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, loc în care clienții pot descoperii produse premium, de la carne de porc și de oaie, până la carne de vită, proaspătă și suculentă, iar pentru pasionații de bucătărie, surprize gourmet.

 

 

Citiți și despre: