Stiri: Retail

Magazin Kaufland Haţeg.

Se deschide primul magazin Kaufland din Haţeg!

17.08.2022

Magazin Kaufland Haţeg. Pentru a veni cât mai aproape de clienți, Kaufland România deschide mâine primul magazin din Hațeg, județul Hunedoara, oraș cu aproximativ 10.000 de locuitori, și se extinde în comunitățile urbane mici.

75 de locuri de muncă

Prin această deschidere, Kaufland susține dezvoltarea economiei locale și creează peste 75 de locuri de muncă în Hațeg, venind, în egală măsură, în întâmpinarea celor care au nevoie să se aprovizioneze ușor și la îndemână, în apropierea casei.

Astfel, magazinul va sta la dispoziția clienților cu o selecție variată de produse la prețuri avantajoase, disponibile la raioanele de legume-fructe, vitrina cu servire asistată – cu o lungime de 20 metri, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie, precum și la punctul Grill din exterior, pentru mâncăruri gata preparate.

Magazin Kaufland Haţeg. Galeria comercială

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, unde consumatorii vor găsi:

  • o cofetărie
  • o farmacie
  • un magazin cu produse pentru animalele de companie

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților un număr de 12 case de marcat, dintre care 4 expres, de tip self check-out.

Program

Situat pe Str. Nicolae Titulescu, nr. 39, Hațeg, jud. Hunedoara, noul hipermarket își așteaptă clienții zilnic, de luni până sâmbătă între 07:30-22.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Magazinul are o suprafață totală de peste 4.800 mp., dintre care peste 2.600 de mp. sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea are o capacitate de peste 250 de locuri, dintre care:

  • opt pentru persoanele cu dizabilități
  • șase pentru părinți
  • două stații de încărcare pentru mașinile electrice
  • rasteluri pentru biciclete

Magazin Kaufland Haţeg. Sisteme de reciclare

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noul magazin Kaufland din Hațeg este prevăzut cu sisteme de reciclare. Clienții sunt recompensați pe loc pentru fiecare gest sustenabil.

La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.

Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Tot în interiorul magazinului, clienții pot recicla ambalaje folosind automatul tip self-service. Acolo pot depune trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Clienții primesc cupoane de extra-reducere drept recompensă, ce pot fi folosite în magazin.

Citeşte şi Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?