Magazine Lidl Bucuresti

Se deschide un nou magazin Lidl în Bucureşti

25.07.2017

Lidl deschide un magazin în Bucureşti, compania continuând astfel investițiile în România. Noua unitate este situată pe Strada Drumul Binelui, Nr. 51, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl va avea o suprafață de peste 1300 m² și peste 130 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 08:00 și 21:00.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene”, a anunţat retailerul.

În plus, deschiderea noului magazin Lidl îi așteaptă pe clienți cu promoţii şi reduceri importante: în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, precum și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl se numără printre retailerii de top din Europa. Compania este prezentă în 30 de țări din toată lumea și operează circa 10.000 de magazine și peste 150 de centre logistice în 28 de țări la nivel mondial.

 

 

Citiți și despre: