Stiri: Retail

Se deschide un nou magazin Penny Market, în Zimnicea

07.07.2015

De mâine, locuitorii din Zimnicea, județul Teleorman, își pot face cumpărăturile în magazinul Penny Market din orașul lor, situat pe str. Eroilor. Aceasta este a 6-a unitate deschisă de retailerul german în județul Teleorman, magazine Penny Market aflându-se deja în Alexandria (2), Turnu Măgurele (2) și Roșiorii de Vede (1).

„După cum și-a obișnuit cumpărătorii, și locuitorii din Zimnicea vor găsi în magazinul Penny Market din orașul lor o gamă variată de produse alimentare și nealimentare (autohtone și internaționale, cu un excelent raport calitate – preț), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny. (calitate pe cinste, la prețuri chibzuite)”, au afirmat reprezentanţii retailerului.

Conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft și care este caracteristic rețelei Penny, le garantează noilor clienți cumpărături rapide și confortabile.

În perioada 8 – 14 iulie, în fiecare zi, în noul Penny Market Zimnicea, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reducere de 20% la o anumită categorie de produse: mezeluri (miercuri, 8 iulie), produse congelate, fără înghețată (joi, 9 iulie), cafea (vineri, 10 iulie), detergenți de rufe (sâmbătă, 11 iulie), ketchup & muștar (duminică, 12 iulie), conserve de legume și fructe (luni, 13 iulie), ciocolată și praline (marți, 14 iulie).

Cardurile Penny se acordă pe loc în magazin, în baza completării unui simplu formular.

Penny Market din Zimnicea ocupă o suprafață de 800 mp, are 68 de locuri de parcare și a creat 12 locuri de muncă la nivel local.

Penny Market este conceptul de grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 165 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.