Se lansează Antreprenoris, o autentică şcoală de antreprenoriat

18.12.2015

Din data de 14 ianuarie 2016, se va lansa prima grupa Antreprenoris, program aplicat de training pentru antreprenori. Astfel, AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) susţine demersul iniţiat de companiile membre BDO România şi Internaţional Consulting Expertise, de a promova antreprenoriatul în rândul tinerilor că metodă de dezvoltare sustenabilă a economiei ţării.

„Antreprenorii sunt cei care fac lucrurile să se mişte în societate, inventează tehnologii, angajează capital şi creează noi locuri de muncă în comunitatea în care activează. AMCOR, prin misiunea şi viziunea sa, este conştient de rolul pe care îl deţine iniţiativa privată într-o societate aflată în curs de dezvoltare şi înţelege cât de necesar este că aceştia să deţină toate instrumentele şi informaţiile pentru a-şi transformă start-upul într-o afacere de succes şi sustenabilă”, au afirmat reprezentanţii AMCOR.

Având drept concept deviza‘o întâlnire cutine şi afacerea ta’, Antreprenoris propune o abordare unică pentru ţara noastă privind training-ul de business. Astfel, pe parcursul a 12 sesiuni – timp de 6 săptămâni, programul îmbină pregătirea antreprenorială aplicată cu elemente de autocunoaştere, conştientizare, coaching şi învăţare prin exemplu. Astfel, Antreprenoris este mai mult decât un program de training, constituind o autentică şcoală de antreprenoriat în care participanţii au o întâlnire reală cu afacerile lor.

Programul Antreprenoris durează 6 săptămâni (12 sesiuni) şi este susţinut de o echipa de 6 traineri, cu expertiză în domenii precum dezvoltare şi strategie organizaţională, consultanţă, vânzări, marketing, contabilitate, resurse umane dar şi coachi.

După finalizarea programului, participanţii beneficiază de o ora de consultanţă de business sau coaching, într-o şedinţa 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, în funcţie de nevoile fiecăruia.

Prima grupa Antreprenoris (de maxim 15 participanţi) începe cursurile pe 14 ianuarie 2016, în Bucureşti.

 

Citiți și despre: