Stiri: Social

Se redeschide cinematograful în aer liber – CineParK din Herăstrău

03.07.2015

Primăria Municipiului București, prin Creart — Centrul de Creație, Arta și Tradiție, redeschide în perioada 3 iulie – 9 august 2015, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful în aer liber – CineParK. Aflat la cea de a patra ediție, CineParK se adresează tuturor celor care doresc să își petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic.

Ca în fiecare an, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, de la ora 19:30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber, filme artistice, de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri. Pentru copii, CinePark vine cu un program special în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 18:00.

Astfel, timp de 6 week-end-uri, CinePark îi așteaptă pe bucureșteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referință: „The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri 24 iulie, 19.30), „O săptămână de pomină” (The Longest Week), „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbăta, 4 iulie, 19.30), „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert) sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

Anul acesta CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită: în Parcul Herăstrău — intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajata o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie și prieteni.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.