Stiri: Retail

Secom deschide un magazin în Timişoara

05.04.2016

Secom continuă extinderea reţelei de magazine şi anunţă prima lansare din anul 2016, în Timişoara. Magazinul Secom din Timişoara este cel de-al nouălea din portofoliul companiei şi primul din regiunea de vest a României.

Situat în Piaţa Huniade nr. 3 (lângă Opera Română din Timişoara), magazinul are o suprafaţă de 70 metri pătraţi şi a fost deschis în urma unei investiţii de aproximativ 40.000 de euro.

În cadrul magazinului din Timişoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sănătate şi frumuseţe, consumatorii putând, de asemenea, beneficia de consultanţă de specialitate şi consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sănătate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat.

“Reţeaua de retail Secom reprezintă o interfaţă între companie şi consumator, fiind totodată un răspuns la nevoia de a crea o cultură de administrare a suplimentelor alimentare, în condiţiile în care domeniul este puţin înţeles, iar românii au tendinţa de a se automedica. Secom susţine alegerea informată de produse naturale de sănătate şi administrarea acestora alături de tratamentul alopat, iar magazinele Secom ne ajută să promovăm aceste concepte”, a declarat Lucia Costea, managing partner Secom.

Lansată în aprilie 2013, reţeaua de retail Secom cuprinde, la ora acuală, nouă magazine, în Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara. Obiectivul companiei este ca, în următorii10 ani, în fiecare oraş mare din ţară să existe un magazin Secom.