Slide

Stiri: Companii

Sema Park are trei noi chiriași: Mega Image, Praktiker şi Studio Modern

06.11.2017

River Development, compania care administrează Sema Office şi parcul industrial Sema Parc a atras trei noi chiriaşi în cursul anului 2017. Este vorba de Mega Image, Praktiker şi Studio Moderna.

Mega Image a închiriat un spaţiu comercial de 705 mp în Sema Parc şi a inaugurat noul magazin pe 18 octombrie. Magazinul deservește o comunitate de 6.000 de salariaţi, atât în cadrul parcului industrial Sema Parc cât şi la noile clădiri de birouri de clasa A Sema Office. Spaţiul închiriat de Mega Image se află într-o clădire modernizată, cu funcţiune mixtă de retail, restaurant şi leisure, cu suprafaţă construită de 2.500 mp.

Praktiker a închiriat 1.200 mp de birouri de clasă A în clădirea Bruxelles, pentru mutarea sediului lor central din comuna Voluntari.

De asemenea, Studio Moderna, deţinător al brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Top Shop, Rovus şi Live Active, a închiriat un spaţiu de birouri clasă A de 2.500 mp la parterul clădirii Paris din parcul de afaceri Sema Office. Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Colliers.