Stiri: Finante

TVA-in-practica

Seminarul „TVA în practică” începe pe 16 mai

05.05.2017

În perioada 16-17 mai, Deloitte România și Reff & Asociații alături de BusinessMark Event Management organizează seminarul interactiv „TVA în practică”. Evenimentul vine în contextul în care sistemul românesc de TVA implică colectarea și deducerea TVA, iar acest lucru are un efect neutru asupra companiilor. Aşadar, legislația complexă generează numeroase întrebări la care avem nevoie de răspunsuri pentru a aplica corect TVA. Aplicarea neadecvată a regulilor de TVA poate conduce la obligații suplimentare considerabile pentru o companie.

Prin intermediul seminarului, Deloitte își propune să clarifice modul de funcționare a sistemului de TVA, punând accent pe latura practică. Se vor discuta inclusiv aspecte de vamă și procedură fiscală dată fiind incidența lor semnificativă în practica TVA.

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii vorbitori:

PIETER WESSEL – Partener, Taxe Indirecte – Deloitte Romania
ALEXANDRU APARASCHIVEI – Senior Manager, TVA – Deloitte Romania
MIHAI PETRE – Senior Manager, Vamă – Deloitte Romania
LOREDANA ILEA – Senior Consultant, TVA – Deloitte Romania
ANA SĂBIESCU – Senior Consultant, TVA – Deloitte Romania
IONUȚ IABLONSCHI  – Senior, Litigii fiscale – Reff & Asociații – Member of the Deloitte Legal network

Seminarul se adresează directorilor financiari și generali, controllerilor financiari, directorilor economici și contabili, contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali.