Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța” va avea loc pe 28 iulie

18.07.2017

Deloitte România şi BusinessMark Event Management organizează seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța.

„La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Specialiștii Deloitte își propun să abordeze, în cadrul seminarului, subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.

Seminarul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii vorbitori:

  • MIHAI PETRE – Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • DANIELA NEAGOE – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

 

 

 

Citiți și despre: