Stiri: Social

Senior Expo 2020

Senior Expo 2020. Când are loc evenimentul?

03.03.2020

Senior Expo 2020. În perioada 28-31 mai, ROMEXPO organizează Senior Expo – târgul dedicat seniorilor și tuturor celor care doresc să ofere un zâmbet și un moment de relaxare părinților și bunicilor. Târgul este locul ideal de expunere pentru companiile care oferă servicii medicale, producătorii de echipamente medicale, agențiile de turism și centrele balneoclimaterice care și-au îndreptat atenția spre seniorii dornici de vacanțe de odihnă, dar și pentru producătorii și exportatorii de produse de îngrijire specifice vârstei.

Senior Expo 2020. Oferte pentru vizitatori

”Pregătește încă de acum ofertele pentru vizitatorii care vor veni la singurul târg din România cu produse și servicii pentru cei trecuți de prima tinerețe!”, au anunțat organizatorii Senior Expo.

Senior Expo 2020. Avantajele participării la eveniment

  • Nu ezita să devii expozant la Senior Expo 2020 pentru:a-ți mări baza de date cu potențiali clienți prin abordarea directă a acestora la stand;
  • a dezvolta noi colaborări și parteneriate cu firme din același domeniu de activitate;
  • a testa reacția pieței la noi produse și servicii speciale destinate seniorilor, nevoilor și pasiunilor lor;
  • a organiza împreună cu echipa ROMEXPO manifestări conexe care să implice persoanele vârstnice, dinamice, active în viața comunității.

”Poți ajuta, împreună cu echipa de organizare ROMEXPO, la crearea unei manifestării expoziționale în cadrul căreia să profiți de experiența acumulată de clienții direcți ai afacerii tale, seniorii activi!”, mai spun reprezentanții Romexpo.

Senior Expo are loc în același timp cu:

  • TIBCO – târg internațional de bunuri de larg consum
  • Bio Life & Style – expoziție pentru o viață verde.

Citește și TIBCO 2020 are loc în perioada 28-31 mai, la Romexpo