Stiri: IT&C

Senior Software rezultate 2018

Senior Software rezultate 2018: Anunțul făcut de companie

26.03.2019

Senior Software rezultate 2018. Compania a anunțat o creștere de 28% a cifrei de afaceri și a început 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP. Acesta este cel mai căutat sistem din portofoliu.

Anul trecut, furnizorul a implementat soluții moderne, customizate după nevoile de business, în companii precum:

  • Libris.ro
  • Ocean Fish
  • TeraSteel
  • Royal Computers

Senior Software rezultate 2018. Soluții integrate complete

Senior Software este singurul furnizor din țara noastră care oferă un pachet complet de soluții integrate pentru managementul de business.

Compania a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 24 milioane lei. Față de 2017, afacerile companiei au crescut cu 28%. De asemenea, profitul a avut o majorare de aproximativ 20%.

Senior Software rezultate 2018. Ce spune conducerea companiei

“În 2018 am introdus pe piață soluții integrate, customizabile, pentru a susține jucători cheie din variate industrii. Pe lângă sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel internațional, am pus la dispoziția companiilor interesate de automatizare și o gamă variată de echipamente performante de la producători recunoscuți pe plan global. Printre aceștia se numără și Zebra Technologies care ne-a acordat în 2018 statutul de Premier Business Partner”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Senior Software rezultate 2018. Clienți

Portofoliul de clienți a fost completat, anul trecut, cu firme din industrii variate, care dețin un impact economic atât la nivel local, cât și internațional.

Soluțiile și echipamentele furnizate de către Senior Software au adus beneficii majore unor business-uri precum:

  • Royal Computers – a crescut acuratețea livrărilor la peste 98%, iar productivitatea angajaților s-a mărit cu 35%, datorită automatizărilor oferite de sistemul WMS.
  • Libris.ro – a înregistrat o creștere a eficienței de circa 30% prin utilizarea soluției WMS în cel mai mare depozit de carte din România, procesând zilnic până la 12.000 de comenzi.
  • TeraSteel – a crescut performanța operațională cu 10% din prima lună de utilizare a soluției APS în fabricile din România și Serbia.
  • Koh-I-Noor – a înregistrat creșteri de peste 80% la capitolul vânzări online, iar magazinul ProfiArt a avut creșteri de 30%, ambele companii folosind platforma E-commerce.
  • Ocean Fish – procesează zilnic 12 tone de produse cu ajutorul soluției WMS. În plus, noii angajați din depozit sunt integrați în doar 2-3 zile.

“În continuare ne dorim să întâmpinăm companiile interesate de digitalizare cu cele mai bune soluții software disponibile la acest moment în România. În acest sens, tocmai am lansat o nouă versiune a sistemului pentru managementul resurselor, care dispune de o serie întreagă de funcționalități noi și utile”, a completat Daniel Toma.

Senior Software rezultate 2018. Noua versiune a soluției SeniorERP

Lansată recent, noua versiune a soluției SeniorERP dispune de o interfață modernă și un meniu mult mai intuitiv.

Soluția permite utilizatorilor să prioritizeze task-urile și să adauge informații despre parteneri, articole, comenzi și oportunități direct de pe teren.

Citește și Leul va continua să se deprecieze – estimările CFA România