Jurnalul de Afaceri Septembrie 2022

Septembrie 2022

Inovația trebuie să joace un rol important în orice domeniu de activitate, pentru a putea dezvolta soluții și servicii noi care să aducă un plus de valoare companiilor și comunității.

Din punctul de vedere al ELECTROGLOBAL, inovația este esențială. Indiferent de proiectul în desfășurare, compania caută mereu, adaptat și specific, soluții durabile și fezabile, potrivite pentru nevoile beneficiarilor.

Luând în considerare situația existentă la nivel global în acest an, în cadrul EUROPEAN FABRICATIONS au fost realizate investiții în echipamente cu pondere valorică mică la nivel de business. Prin urmare, cea mai importantă investiție planificată în cadrul companiei vizează extinderea spațiului de producție cu aproximativ 25%.

Pentru Farmaciile NAPOFARM capacitatea de inovare a fost dovedită mai ales în perioada asociată pandemiei, prin punerea la dispoziția pacienților a dispozitivelor de testare, a celor mai bune substanțe de dezinfectare, dar și prin faptul că au fost oferite multe informații utile pacienților români. Astfel, suportul profesional a fost neîntrerupt și de o calitate optimă.

Fondată în anul 1991, APCPR, una dintre cele mai longevive asociații ale sectorului zootehnic din România, a contribuit la dezvoltarea filierei cărnii de porc din România și își continuă activitatea în scopul de prestare a unor servicii profesionale și de suport operaţional pentru membrii asociaţi, care își pot concentra astfel întreaga atenție pe activitatea desfășurată, dar și pe oportunitățile de accesare a fondurilor necesare modernizării activității.

Pentru alte companii, cea mai bună dovadă a inovației este reprezentată de numeroasele premii și distincții obținute. Astfel, într-o perioadă care impune un ritm de dezvoltare acerb și inovativ, care scoate la iveală puterea economică, financiară și seriozitatea jucătorilor din piața imobiliară, EDEN CAPITAL a fost onorată cu distincția de Best Development Strategy 2021.

Fiecare companie prezentată în acest număr poate constitui un exemplu în ceea ce privește o optică unică a inovației. În concluzie, să nu uităm ce a afirmat Theodore Levitt: „Creativitatea înseamnă să te gândești la lucruri noi. Inovația înseamnă să faci lucruri noi.”