Septembrie, lună culturală la Fundația Calea Victoriei

25.08.2015

Pentru luna septembrie la Fundația Calea Victoriei vor fi desfășurate mai multe activități culturale și de dezvoltare personală, informează site-ul oficial al organizației. Astfel, pe tot parcursul lunii septembrie la Fundația Calea Victoriei vor fi derulate cursuri și traininguri în domenii ca: dezvoltare personală, arte plastice, istorie, filosofie, stil vestimentar și modă, actorie, nutriție și design interior.

De asemenea, împreună cu Alexandru Pribeagu cei care vor vizita Fundația Calea Victoriei pot participa din 10 septembrie la un atelier pentru expresivitate corporală prin intermediul teatrului de improvizație.

Alături de Monica Neatu cei care sunt pasionați de istorie și bune maniere se pot alătura cursului de Bune Maniere în secolul XXI-lea. Sfaturi Practice și aspecte controversate.

Pentru atelierul de Nutriție Maria Pleșea organizează din 17 septembrie un seminar care pune în discuție tema ”Suntem ceea ce mâncăm”.

Fundația Calea Victoriei reprezintă o instituție de tip cultural, independentă care organizează cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Fundația și-a început activitatea în luna ianuarie 2008, primul lector al instituție fiind Neagu Djuvara.

 

 

Citiți și despre: