Stiri: Companii

Seria de evenimente IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” debutează la Brașov

16.03.2015

Doingbusiness.ro anunță noua seria de evenimente “IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul” 2015. Prima conferință va fi organizată pe 26 martie, la Brașov, mai precis la Hotelul Kronwell, Centrul de Conferințe “Kronwell Ceremonies”.

Evenimentul va aborda subiecte din sfera consultanței fiscale, financiare și legislative și se adresează atât antreprenorilor, cât și managerilor din România.

Evenimentul din Brașov aduce în fața participanților ultimele noutăți din domeniul reglementărilor fiscale și legislative, cu ajutorul specialiștilor EY România, dar și principalele riscuri pentru afaceri, soluțiile de asigurare și management al riscului, prezentate de reprezentanți ai Allianz-Tiriac Asigurări și detalii despre insolvență și asigurarea de credit comercial, detalii prezentate de specialiștii Coface.

IMM ReStart este mai mult decât o conferință, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1200 de antreprenori din întreaga țară au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri. Continuăm, și în 2015, caravana <>, care va ajunge în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor întreprinzători provocarea de a-și descoperi potențialul”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Arad (28 aprilie 2015), Sibiu (12 mai 2015), Pitești (28 mai 2015), Iași (11 iunie 2015), Târgu Mureș (17 septembrie 2015), Galați/Brăila (15 octombrie 2015) și Oradea (12 noiembrie 2015). Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului.

IMM restart