Stiri: Companii

Service autorizat De'Longhi

Service autorizat De’Longhi: Anunţul făcut de Depanero

21.07.2021

Service autorizat De’Longhi. Începând cu luna iulie 2021, Depanero oferă clienților De’Longhi din ţara noastră servicii de reparații, de call-center și pick-up & return. Depanero este cea mai mare firmă de service electro-IT din România.

Compania devine service autorizat pentru De’Longhi, lider mondial în producția de espressoare de uz casnic și un jucător important pe piața de electrocasnice mici.

Depanero oferă clienților De’Longhi următoarele servicii:

  • servicii de reparații (în garanție și post-garanție)
  • servicii de call-center
  • servicii de pick-up & return

În ţara noastră, De’Longhi oferă o gamă variată de produse electrocasnice de bucătarie (espressoare, grill & barbeque, prăjitoare de pâine), de climatizare și tratarea aerului (aer condiționat, ventilatoare, purificatoare, dezumidificatoare), sisteme de încălzire şi multe altele.

Service autorizat De’Longhi. Ce spune directorul Depanero

„De’Longhi este un brand de renume, lider mondial în categoria de espressoare automate, dar și a espressoarelor manuale, produse care au cunoscut o creștere semnificativă a vânzărilor în ultimii ani, în rândul consumatorilor și iubitorilor de cafea din România. Ne bucurăm să extindem numărul partenerilor cu un brand foarte apreciat pe plan local și să le oferim astfel clienților suportul imediat de care au nevoie”, a declarat Irina Mincinopschi, director general Depanero.

Din portofoliul Depanero fac parte, la ora actuală, 62 de branduri.

Citeşte şi DEPANERO depășește pragul de două milioane de clienți