Stiri: Finante

Servicii complete de finanțare pentru clienții Praktiker

10.07.2017

Praktiker este alături de clienții săi și îi ajută să țină pasul cu schimbările din casele lor, fie că este vorba de renovare, reamenajare sau decorare, prin intermediul creditului Cetelem. Astfel, în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker, Cetelem oferă finanțare pe loc și rate fixe. În plus, un cumpărător beneficiază automat de un card de credit în lei, co-branded Cetelem-Praktiker, care îi oferă acces permanent la linia de credit aprobată.

„La Praktiker, întâmpinăm cerințele clienților noștri cu soluții financiare potrivite, deoarece ne dorim să aducem un sprijin real proiectelor lor pentru casă și grădină. Tocmai de aceea am dezvoltat și parteneriatul cu Cetelem și, împreună, propunem în mod constant noi soluții și promoții adaptate nevoilor cumpărătorilor Praktiker din toată țara”, declară Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Cumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumați de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potrivește, în cele mai avantajoase condiții financiare. Cardul de credit Cetelem poate fi solicitat în baza actului de identitate în original, fără adeverință de venit.

Beneficiile cardului Cetelem:

  • 0 lei comision la activare, emitere și plata oriunde în lume
  • Tranzacții în siguranță, prin opțiunea 3D Secure
  • 0% dobândă la cumpărături pentru o perioadă până la 60 de zile
  • retrageri de numerar de la orice bancomat membru MasterCard.

Pentru cumpărături în valoare de cel puțin 2.000 lei, efectuate în orice magazin Praktiker din România, clienții beneficiază de 24 de rate fără dobândă prin Cetelem. Oferta promoțională este disponibilă în perioada 1 – 31 iulie 2017. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.praktiker.ro/servicii-financiare/cetelem-ifn/, la biroul de Credit din magazin sau accesând www.cetelem.ro.