Stiri: Retail

Serviciul Auchan Drive

S-a lansat serviciul Auchan Drive!

24.12.2020

Serviciul Auchan Drive. Auchan Retail România a anunţat implementarea serviciului Auchan Drive în 31 din cele 33 de hipermarketuri din rețeaua națională. Prin intermediul acestuia, clienții își pot ridica din parcarea celui mai apropiat hipermarket Auchan comenzile plasate și achitate online. Odată cu acestă nouă opțiune, Auchan face încă un pas în extinderea serviciilor de punere la dispoziție a comenzilor online, completând astfel soluțiile deja existente: serviciul gratuit Click&Collect în hipermarketuri și livrarea la domiciliu la nivel național.

Serviciul Auchan Drive. 18 oraşe

Lansat inițial sub forma unui proiect pilot în cadrul hipermarketului Auchan Ploiești, serviciul Auchan Drive este în prezent implementat în 31 de hipermarketuri din 18 orașe. Clienții pot alege din cele peste 25.000 de produse listate online, în aplicația sau magazinul online www.auchan.ro.

Comenzile vor fi pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore de la plasarea comenzii. Pentru ridicarea comenzilor, clienții sunt așteptați în zonele special amenajate din parcările hipermarketurilor Auchan, unde cumpărăturile le vor fi aduse la mașină în 3 minute de la sosire.

Serviciul Auchan Drive. O opţiune simplă şi rapidă

„Serviciul Auchan Drive reprezintă o opțiune simplă și rapidă pentru cumpărături: se comandă online, noi pregătim comanda, iar clientul ridică din parcarea magazinului în 2 ore sau în orice altă zi, în intervalul orar care îi convine cel mai bine. Confortul, economia de timp și, în mod particular, siguranța, sunt cele mai importante atribute ale noului serviciu”, a declarat Laurențiu Furtună, Director E-commerce și digital Auchan Retail România.

Conform unui studiu local realizat de companie, cei mai mulți clienți care au optat pentru serviciul Auchan Drive au ales această opțiune datorită siguranței oferite, întrucât preluarea cumpărăturilor nu necesită niciun contact fizic. Comenzile sunt pregătite în condiții de deplină siguranță în magazine. Odată ajunși în zona dedicată din parcarea magazinului, clienții își anunță sosirea, iar un angajat Auchan le va aduce cumpărăturile direct la mașină.

Serviciul Auchan Drive. Timpul rapid de ridicare a comenzilor

Totodată, clienții au apreciat și timpul rapid de ridicare a comenzilor, simplitatea de a intra în posesia cumpărăturilor în intevalul de timp ales, precum și faptul că acest nou serviciu le oferă posibilitatea de a achiziționa și de a transporta cu ușurință volume mai mari de produse.

Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Citeşte şi Program supermarketuri PENNY de Crăciun 2020 şi Anul Nou 2021