Stiri: Logistica

Serviciul de curierat door-to-door Prioripost

Serviciul de curierat door-to-door Prioripost: Poşta Română face un anunţ important

01.08.2022

Serviciul de curierat door-to-door Prioripost. Începând de astăzi, 1 august 2022, clienții platformei colete-online.ro vor putea accesa serviciul de curierat rapid door-to-door Prioripost al Poștei Române, direct din această aplicație, în urma încheierii unui parteneriat între operatorul național de servicii poștale și Colete Online SRL.

Astfel, după lansarea comenzii pe platforma colete-online.ro, coletul este ridicat de acasă, destinatarul este anunţat telefonic în momentul în care poate intra în posesia lui, iar angajatul Poştei Române i-l înmânează la domiciliu.

Serviciul de curierat door-to-door Prioripost. Sistemul Track&Trace

Toate trimiterile Prioripost pe care le expediezi în calitate de persoană fizică pot fi urmărite în sistem Track&Trace, atât pe site-ul Poştei Române, cât și pe platforma parteneră, colete-online.ro. De asemenea, serviciul Prioripost va fi disponibil cu opțiunile: ramburs (virat direct în contul expeditorului), confirmare de primire și asigurare suplimentară la valoarea coletului.

Comenzile plasate pe platforma colete-online.ro vor fi preluate de curierii Prioripost a doua zi și vor ajunge la destinație în 24 de ore.

Tarif competitiv pentru piaţa românească

Prioripost este serviciul door-to-door al Poştei Române care oferă un tarif competitiv pentru piaţa românească. Clienţii Poştei Române plătesc aceeaşi sumă indiferent de localitatea destinatarului, fără să îi fie percepută taxă pentru kilometri suplimentari.

Colete Online oferă utilizatorilor posibilitatea să compare serviciile de curierat, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al performanțelor și să aleagă serviciul preferat, cu un singur click, indiferent de furnizor.

Citeşte şi Poșta Română amplasează 3.000 de cutii poștale digitale