Stiri: Logistica

Angajari DPD Romania

Serviciul Predict DPD România se extinde

12.08.2021

Serviciul Predict DPD România. Compania a anunţat că extinde serviciul Predict în Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi în judeţul Ilfov. Cu ajutorul Predict, clienţii DPD România pot afla cu precizie intervalul de 60 de minute în care urmează să le fie livrat coletul.

Serviciul Predict DPD România. Precizie de 97%

Disponibil din luna iunie în Bucureşti, cu o rată de precizie de 97% pentru livrări în intervalul anunţat, serviciul Predict va ajunge în toate zonele urbane din România până la finalul acestui an.

De serviciul Predict au beneficiat în primele două luni de implementare aproximativ 800.000 de destinatari din Bucureşti. După prima lună, rata de livrare în intervalul anunţat era de 90%, iar acum s-a ajuns la deja la 97%, arată reprezentanţii companiei de curierat DPD România.

„Suntem încântaţi că am putut să răspundem nevoii clienţilor de a cunoaşte precis ora de livrare”, a declarat Elena Andrei, business development & marketing manager DPD România.

Serviciul Predict este gratuit

Serviciu Predict este gratuit. În momentul preluării comenzii de către curier, destinatarul primeşte prin SMS şi e-mail un link către aplicaţia Smart Control. În acest fel, are control total asupra livrării coletului (confirmare adresă, redirecţionare către oficiu sau automat DPDbox). În dimineaţa livrării, destinatarul află intervalul precis de 60 de minute în care va avea loc livrarea.

Citeşte şi DPD România face angajări. Câte locuri de muncă oferă compania?