Stiri: Finante

imprumuturi Ministerul de Finante septembrie 2021

Sesiunea de înregistrare a cererilor pentru stimularea investițiilor a început

11.07.2016

Începând de astăzi, 11 iulie, Ministerul Finanțelor Publice a deschis sesiunea de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare în baza unor scheme de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Cererile trebuie să fie însoțite de documente justificative și pot fi transmise prin poștă, servicii de curierat sau se pot depune personal la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice, menționând pe plic „Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat” instituită prin H.G. nr. 807/2014.

Bugetul alocat este de 638 de milioane de lei, înregistrarea cererilor desfășurându-se în perioada 11.06-22.08.2016. Ministerul Finanțelor Publice va finaliza procesul de selecție a cererilor de acord pentru finanțare în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data încheierii sesiunii de depunere și va publica pe site-ul său rezultatul procesului de selecție. În plus, analiza cererilor de acord pentru finanțare selectate se realizează în termen de maximum 45 de zile lucrătoare de la data publicării pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice a rezultatului procesului de selecție.