Stiri: Social

Sfantul Alexandru

Sfântul Alexandru 2022

23.08.2022

Sfântul Alexandru 2022: Mesaje, felicitări şi urări. Pe data de 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”. Îţi prezentăm o serie de mesaje şi urări pe care le poţi 

trimite celor care poartă acest nume de sfânt! Sfântul Alexandru a trăit în secolul al IV-lea, timp în care a fost ucenic al Arhiepiscopului Mitrofan al Bizantinului, iar ulterior a fost numit patriarh în locul acestuia.

Sfântul Alexandru 2022: Mesaje, felicitări şi urări frumoase pentru sărbătoriţi

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La mulți ani! Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Fie ca Sfântul Alexandru să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Îți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume! Sfântul Alexandru să îşi coboare ochii asupra ta şi să îți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară!

Sfântul Alexandru să vă aducă liniște şi pace! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase!

La mulți ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea și dragostea din lume!

Sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum plin de bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales multă iubire!

Citește și Zile libere 2023. Ce mini-vacanţe vom avea?