Stiri: Social

Festivalul Narativ 2024.

Shakespeare School anunță activitățile pe care le organizează în 2024

22.02.2024

Shakespeare School anunță activitățile pe care le organizează în 2024. De la noutățile despre tabăra de limba engleză din New York, până la sneak peeks din culisele noului centru din Drumul Taberei și marele premiu pentru Essay Competition, pregătiți-vă pentru doza săptămânală de informație care să vă facă să spuneți „WOW!”.

Tabăra de limba engleză din New York

Să vizitezi New York-ul vara este întotdeauna o idee excelentă! Iar pentru un adolescent poate fi experiența vieții lui. Așa că oferă-i copilului tău șansa de a locui și de a se plimba, timp de două săptămâni în cel mai cosmopolit, vibrant și plin de viață oraș al Statelor Unite.

Înscrie-l în tabăra de limba engleză de la Fordham University, NEW YORK | USA (13-20 ani) detalii aici: https://www.shakespeare-school.ro/tabara-engleza-fordham-university/

„Good things take time, better things take a little longer” – aceasta este deviza Shakespeare School în această perioadă.

Noul sediu Shakespeare School din Drumul Taberei

Noul sediu Shakespeare School Drumul Taberei este UNDER CONSTRUCTION.

”Ne-am propus și de data aceasta să creăm ceva mai mult decât un centru de limba engleză, un loc special, un mediu de învățare prietenos, unde cursanții să vină zi de zi cu plăcere”, anunță Shakespeare School.

Începând cu luna martie, Shakespeare School dă start înscrierilor la cursurile de vară și odată cu venirea lunii iulie se va deschide și noua locație.

Essay Competition

Shakespeare School îți oferă ocazia perfectă de a-ți pune imaginația la treabă! Participă la Essay Competition cu un eseu în limba engleză pe tema „The Magic of Imagination” și ai șansa de a câștiga premiile puse la bătaie:

· 2 tabere de limba engleză în Marea Britanie (pentru marele câștigător al fiecăreia dintre cele două categorii de vârstă: 11-14 ani și 15-19 ani);

· Cursuri de limba engleză la Shakespeare School;

· Înscrieri gratuite la Examene Cambridge;

· Cărți, rechizite și multe alte surprize.

Trimite eseul tău până pe 31 martie: https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/

Citește și Tabere Shakespeare School 2024: O oportunitate pentru copii și adolescenți