Shakespeare School Essay Competition 2021

Shakespeare School Essay Competition 2021: Până când se fac înscrierile?

18.01.2021

Shakespeare School Essay Competition 2021, cel mai mare Concurs Național de creație în Limba Engleză, pune la încercare creativitatea și originalitatea. Astfel, Asociația Shakespeare School pentru Educație a anunţat că dă startul unei noi competiţii, cu participare gratuită, dedicată elevilor de gimnaziu și liceu din toată România.

Concursul se află deja la cea de-a 13-a ediție. Competiţia se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionați de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate județele României.

„Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, o vorbeșți fluent, ești creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition – ediția a 13-a!”, anunţă organizatorii.

Shakespeare School Essay Competition 2021. Tema concursului

La ediția din acest an, participanții sunt provocați să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul „Five valuable lessons I learnt in 2020” („Cinci lecții valoroase pe care le-am învățat în 2020”).

Ce interesaţi își pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competiției, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Shakespeare School Essay Competition 2021. Termen limită de înscriere

Termenul limită de înscriere este 31 martie 2021.

Concursul oferă celor 30 de finalișți premii numeroase. Acestea constau în:

  • cursuri de limba engleză la Shakespeare School
  • înscrieri gratuite la examene Cambridge
  • cărți, dicționare, rechizite

Toți cei care intră în concursul național de creație în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-și completa portofoliul educațional.

Juriul competiţiei este format din profesorii Shakespeare School. Aceştia selectează cele mai bune, originale și creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câștigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliștii.

Shakespeare School Essay Competition 2021. Diplome pentru profesori

De asemenea, se acordă şi diplome și distincții și pentru profesori, pentru susținerea și îndrumarea oferită participanților la competiție.

Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va primi un “Certificat de Excelență” din partea Shakespeare School.

Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2020, vor primi un “Certificat de Merit”.

Trofeul Excelenței

Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Anunțarea câștigătorilor se va face pe data de 8 iunie 2021.

Citeşte şi Care este cea mai bună companie de telefonie mobilă din România?

 

 

 

Citiți și despre: