Stiri: Social

Conferință Shakespeare School 11 aprilie 2024.

Shakespeare School organizează Conferința cu tema „De la stres la succes: abordări eficiente pentru gestionarea emoțiilor”

09.04.2024

Conferință Shakespeare School 11 aprilie 2024. Shakespeare School organizează pe 11 aprilie Conferința cu tema „De la stres la succes: abordări eficiente pentru gestionarea emoțiilor”. Acest eveniment online este special conceput pentru a vă oferi perspectivele necesare pentru a trece cu încredere prin situațiile stresante și pentru a transforma emoțiile dintr-un obstacol într-o sursă de inspirație și motivație.

Ce spun organizatorii evenimentului?

”Copilul tău s-a confruntat vreodată cu stresul de dinaintea unui examen? Sau poate chiar tu ai avut emoții copleșitoare la un interviu?

Ți-ai dori din tot sufletul să găsești o soluție magică pentru a depăși cu brio obstacolul numit „stres”?

Mai sunt doar două zile până la cea de-a XX-a ediție a Conferinței noastre, cu tema „De la stres la succes: abordări eficiente pentru gestionarea emoțiilor”. Dacă încă nu te-ai înscris, acum este momentul!”, spun reprezentanții Shakespeare School.

Conferință Shakespeare School 11 aprilie 2024. Gestionare sănătoasă a emoțiilor

O gestionare sănătoasă a emoțiilor nu numai că ne ajută să navigăm mai eficient prin diverse situații, dar ne și întărește reziliența și ne oferă un fundament solid pentru a ne construi succesul și fericirea pe termen lung.

Toți cei prezenți la Conferință, în data de 11 aprilie, vor primi un certificat de participare. Acesta va fi automat transmis, începând cu 12 Aprilie (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la eveniment).

Speakeri:

☑️ Mirela Horumbă – psiholog certificat internațional în metoda Kids Skills și metoda Feuerstein Instrumental Enrichment.

☑️ Andreea Păunoiu – profesor de limba engleză și coordonatorul Programului de Mindfulness și Dezvoltare personală din cadrul Shakespeare School.

La finalul întâlnirii, cei doi speakeri vor răspunde la întrebările dumneavoastră.

Citește și Autostrada Ploiești – Pașcani: Guvernul a aprobat contractul de finanțare