Stiri: Social

Conferința "Copilul tău, Campion la Viață”

Shakespeare School prezintă noutățile și evenimentele pe care le-a pregătit în următoarea perioadă

03.10.2023

Shakespeare School prezintă noutățile și evenimentele pe care le-a pregătit în următoarea perioadă. Este vorba de Conferința online & gratuită – Ediția A XII-A – „Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative”, de cursurile de limba engleză pentru copii, adolescenți și adulți, precum și despre proiectul „Om cu Om – Festival de Cartier”.

Conferința online & gratuită – Ediția A XII-A – „Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative”

Save the date: Joi, 12 octombrie 2023

Schimbările sociale şi economice sunt într-o dinamică tot mai prezentă în viaţa familiilor noastre. Până ce ne obişnuim cu o nouă etapă, apare următoarea şi pare că provocările sunt continue.

Copiii şi adolescenţii se află într-o perioadă de dezvoltare, iar unul dintre principalele obiective este găsirea autonomiei şi a identităţii. Soluţia identificată în mod natural de ei este identificarea cu un grup de prieteni – anturajul.

Care este rolul nostru, al părinților, în această dinamică și cum îi putem susține și feri pe copii de tentația unor decizii care îi pot afecta pentru tot restul vieții?

Pentru a afla răspunsul la această întrebare și nu numai, vă invităm la cea de-a XVII-a ediție a Conferinței #GRATUITE Online „Copilul tău – Campion la Viață” cu tema „Presiunea anturajului. Cum ne ferim copiii de influențele negative”.

Când? Joi, 12 Octombrie, ora 18:30

Unde? ONLINE, pe platforma ZOOM

Participarea este gratuită.

Shakespeare School. Speakeri:

☑️ Mirela Horumbă – psiholog certificat internațional în metoda Kids Skills și metoda Feuerstein Instrumental Enrichment.

☑️ Andreea Păunoiu – profesor de limba engleză și coordonatorul Programului de Mindfulness și Dezvoltare personală din cadrul Shakespeare School.

Toți cei prezenți la Conferință, în data de 12 Octombrie, vor primi un Certificat de Participare. Acesta va fi automat transmis, începând cu data de 13 Octombrie (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat la eveniment).

Cursuri de limba engleză la Shakespeare School pentru copii, adolescenți și adulți

Când vine vorba de învățarea limbii engleze, nu există moment mai bun decât ACUM pentru a face primul pas. Așadar, vă invităm ASTĂZI să ocupați unul dintre ultimele locuri la cursurile noastre special concepute pentru copii, adolescenți sau adulți.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Ultimele locuri așteaptă să fie ocupate, iar povestea ta de succes în învățarea limbii engleze poate începe chiar acum la Shakespeare School.

Festival de Cartier – Ateliere creative pentru cei mici și cei mari

Shakespeare School se alătură ca partener în cadrul proiectului „Om cu Om – Festival de Cartier”.

Evenimentul va avea loc în cartierele Buzești, Icoanei și Mântuleasa, din București, este dedicat comunității locale și își propune să ofere oportunități de dezvoltare personală și implicare civică. Astfel, în fiecare weekend din luna octombrie veți avea șansa să vă alăturați atelierelor de cunoaștere, implicare civică și artă comunitară.

Misiunea evenimentului este să construiască o comunitate mai puternică și mai implicată, aducând împreună toate elementele care definesc un cartier viu și vibrant, iar noi suntem mai mult decât bucuroși să ne alăturăm acestei inițiative!

Citește și Shakespeare School Essay Competition: Peste 9.890 de copii și tineri s-au întrecut în creativitate și originalitate