Stiri: Retail

Shopping City Timișoara deschide un magazin Peek & Cloppenburg

24.08.2016

Cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul României, Shopping City Timișoara, anunță lansarea unor noi magazine în perioada imediat următoare, unele dintre ele prezentate în premieră pentru regiune. Locuitorii din partea de vest a României se vor putea bucura de oferta renumitului magazin Peek & Cloppenburg, dar și de a altor branduri cu renume internațional, precum Reserved, House, Cropp și Sinsay.

Cu peste 68 de magazine în țara de origine, Germania, și alte 50 în Austria și Europa centrală și de est, Peek & Cloppenburg se pregătește să deschidă al cincilea magazin în România – în Shopping City Timișoara, rezervând o suprafață totală de 4.000 metri pătraţi.

Prezența retailerului german va completa gama de fashion din Shopping City Timișoara, care are peste 300 de branduri, majoritatea în exclusivitate pe piața locală. Magazinul multibrand va acoperi toată gama de produse destinate femeilor și bărbaților: Hugo, Comma, Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Boss Orange, Marc O’Pollo, Marc Cain, Christian Berg, McNeal, Review, Jake’s și mulți alții.

O altă noutate este extinderea ofertei de magazine de jucării și haine pentru copii, odată cu inaugurarea primului magazin SMYK din Timișoara, într-un spațiu generos, de aproximativ 500 de m2.

Galeria noului centru comercial a întâmpinat deja trei branduri noi, deținute de rețeaua internațională LLP: House, Cropp și Sinsay, la care se va adăuga și deschiderea magazinului Reserved, la sfârșitul lunii august.

“Încă de la deschidere, Shopping City Timișoara s-a bucurat de o evoluție care a depășit așteptările tuturor, ceea ce dovedește nevoia unui centru comercial modern, cu o gamă largă de magazine, servicii, restaurante și opțiuni de divertisment și petrecere a timpului liber. Având în vedere aceste circumstanțe și faptul că dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri – dar și a brandurilor care doresc să fie prezente în cadrul centrului nostru comercial, ne gândim la extinderea Shopping City Timișoara cu noi spații comerciale în viitorul apropiat”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager al NEPI.

Deschiderea primului magazin Peek & Cloppenburg din vestul României a fost realizată cu sprijinul companiei DTZ Echinox.