Stiri: Retail

Showroom eMAG Baneasa

Noul showroom eMAG Băneasa, vânzări record în primul weekend de la deschidere

18.09.2018

Peste 15.000 de persoane au vizitat showroom-ul eMAG din Băneasa în primul weekend de la deschidere. În plus, noua unitate a realizat vânzări de 1 milion de euro în perioada menţionată. Noul magazin eMAG din Băneasa este cel mai mare din ţară şi se află în Galeriile Mobexpert Băneasa.

Showroom eMAG Băneasa: Produsele expuse

Unitatea deţine o suprafață de 2.400 de metri pătrați. În plus, showroom-ul are cea mai mare gamă de produse expuse, precum şi un stoc care are o valoare de 2,2 milioane de euro.

Inaugurarea noului magazin a fost susținută şi de o campanie de comunicare orientată către online. În cadrul acesteia, s-au oferit informații despre deschiderea showroom-ului din Băneasa și despre serviciile oferite de acesta.

Showroom eMAG Băneasa: Ce spun reprezentanţii companiei?

„Având în vedere volumul foarte mare de vizite din digital al eMAG, de peste un milion pe zi, am reușit să comunicăm online eficient beneficiile pe care le au clienții în showroom-ul din Băneasa. Am generat un volum foarte mare de trafic, iar showroom-ul este o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail,” a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În magazin se găsesc cele mai noi produse electronice, electrocasnice și jucării. Showroom-ul eMAG din Băneasa este situat pe două niveluri. Astfel, produsele sunt expuse la etaj, plata și ridicarea comenzilor realizându-se la parter.

Showroom eMAG Băneasa: Cinci magazine „shop in shop”

O premieră adusă de noul showroom eMAG este reprezentată de faptul că acesta cuprinde şi cinci magazine dedicate de tip „shop in shop”. Acestea deţin următoarele produse premium: LEGO, Samsung, NEFF, Miele și Lenovo.

În zona LEGO se regăseşte cea mai mare gamă de produse din ţara noastră oferite de companie.

În zona Samsung sunt prezentate cele mai noi tehnologii și produse din gama producătorului telecom.

În primul shop in shop NEFF din ţara noastră sunt expuse produse electrocasnice premium pentru bucătărie.

În zona Miele, clienţii sunt întâmpinaţi cu cele mai noi produse electrocasnice premium.

În plus, primul shop in shop Lenovo din România oferă produse premium (laptopuri ultraslim și convertibile Yoga sau dispozitive pentru gaming Legion).

Citeşte şi Serviciul de livrare rapidă eMAG a adus o creştere importantă a comenzilor